Beoordelingen van Croissanterie Chez Nous Groningen

Recente recensies

5.0
Ionut Mititelu
2 november 2021

The sandwiches were delicious but we kindly asked you to write the names of the sandwiches on the package... it took us a while to figure out to whom belongs each sandwich.

Dries
18 oktober 2021

Gewoon al jarenlang de beste broodjes in Stad. Goed om te zien dat ze zelfs pandemie bestendig zijn!

Margriet
17 oktober 2021

Zoals altijd, heerlijke broodjes!! Kwaliteit, snelle service, gewoon doen krijg je geen spijt van!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fadhl
11 oktober 2021

Eten was lekker

steven
6 oktober 2021

Goed, lekker, vers, op tijd geleverd. Top

Andre de Vries
10 september 2021

Bestelling geplaatst voor levering om 12:00 uur. Om 12:20 meer eens gebeld waar bestelling blijft, ze gaan nu weg.... om 12:50 uur maar weer gebeld en zou worden teruggebeld. Bestelling inmiddels ontvangen maar telefoontje wacht ik nog steeds op... Jammer, zijn we niet gewend van jullie...

Peter
26 augustus 2021

Broodje leg er precies op afgesproken tijd. Goed vers.

Peter Posma
13 augustus 2021

Super lekker, veel keuze, en heel vriendelijke werknemers

Maaike
15 juli 2021

Heerlijke goed belegde broodjes, geweldige worteltaart en een lekkere smoothie. Erg vriendelijke bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar.

A van Dijk
4 juli 2021
Kuipers
28 juni 2021

Lunch is altijd goed van Chez Nous, dik tevreden.

Leo
26 juni 2021

Prima prijs/kwaliteit verhouding

As
18 juni 2021
Bakker
5 juni 2021

Een goed gevulde verrassingsdoos met allemaal lekker dingen. Meer dan genoeg voor 2 personen.

Jelle
4 juni 2021

Bezorging was 3 kwartier te vroeg. 12 uur aangegeven omdat we dan pauze hebben. Tegen die tijd was mijn broodje warme beenham koud. Daarnaast niet bezorgd op de aangegeven locatie, welliswaar hetzelfde pand, maar dan aan de achterzijde. Aangezien wij niet of nauwelijks van onze plek kunnen, wilden we hier graag bezorgd hebben.

Jet
4 juni 2021

Het was overduidelijk veel te druk vanmiddag. We hadden vanochtend online besteld om om 12.30 uur vier broodjes op te halen. Pas om 12.55 uur waren de broodjes klaar. Echter wel goed opgelost met extra lekkers (koeken). En de broodjes zijn zoals altijd overheerlijk! Volgende keer bij grote drukte Ć³f meer mankracht of het weigeren van orders om je al betaalde klanten tevreden te houden.

Jack
10 april 2021
H.Dekker
7 april 2021

Ruim voldoende voor 2 personen, mooi verzorgde lunch!

Linda
30 maart 2021

Heerlijke broodjes. Goed verzorgd!

Thomas
28 maart 2021
Marco
19 maart 2021

Both service and food of mediocre quality

Fre veenstra
17 maart 2021

Het was lekker, op tijd bezorgd en een leuke verrassing!

Jesse
12 maart 2021

Bezorging kwam eerder dan de aangegeven tijd. Maar er was wel netjes een e-mail verstuurd dat de bezorger onderweg was ca. 15min van te voren. Er was veel enthousiasme over het broodje filet americain maar het broodje en de panini met mozzarella waren vrij vlak van smaak. De mozzarella proeft erg goedkoop. Croissantje Nuttella banaan viel goed in de smaak.

Johanna
25 februari 2021

wij bestellen wel 1 of 2 keer per week een lunch voor de zaak, heerlijk en altijd goed!

G. Weiss
23 februari 2021

De broodjes zijn lekker, mag wel meer kip op het broodje kippeling. Snelle bezorging. Kan het iedereen aanbevelen

Maik
15 februari 2021

Het verrassingsontbijt besteld terwijl deze eigenlijk niet die dag beschikbaar was. Er werd een uitzondering gemaakt. De bezorging was erg snel en het verrassingsontbijt overtrof de verwachtingen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jesse
5 februari 2021

De bezorger was iets te laat, maar de broodjes, 2x de burger en 1x de Hummus/Pesto waarderen we als een 8+.

Marlon
2 februari 2021

Altijd heerlijke broodjes, en vriendelijke bezorger

Lenneke
31 januari 2021

Altijd goed, snel en lekker!

Jelle
28 januari 2021

Duur maar wel lekker

Karin
27 januari 2021

Heerlijke gorgonzola-broodjes genoten wederom!

Miranda
22 januari 2021

Normaal gesproken erg tevreden over de broodjes. Deze keer kwam de bestelling bijna een uur later en de broodjes waren koud en zompig. Erg jammer.

Jantien
21 januari 2021

Panini mozzarella was een prima broodje, maar de komkommer en rucola vind ik persoonlijk niet thuis horen bij een warm broodje

Os
21 januari 2021

Altijd heerlijke broodjes.

Gerben
20 januari 2021

Zoals al mijn eerdere ervaringen met Chez Nous de afgelopen weken, waren de broodjes ook vandaag weer top! Met recht mijn favoriete broodjeshuis

Diana den Boer
4 januari 2021

Lunch/ontbijt box laten bezorgen bij onze jarige dochter. Zag er allemaal heerlijk uit!! Alleen een beetje jammer dat jullie de bon erbij laten zitten.. ...terwijl het er toch duidelijk bij stond!

Yanick
3 januari 2020

Tot op heden altijd bijzondere snelle, correcte en vriendelijke levering. Kwalitatief en verse producten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

lyan
30 december 2020

erg lekker, grote keuze, netjes verpakt. Misschien bij grotere bestelling even erop schrijven wat het is (corona-proof) . Er mag wel iets meer hummus op het broodje.

Stefan
5 december 2020

Altijd goeie kwaliteit voor de beste prijs!

Dries
3 december 2020

Ook in Coronatijd de beste broodjes van Grunn!

Menno
2 december 2020

Supergoeie broodjes. Wij laten ze vaak bezorgen.

gerard
30 november 2020
Jos
13 november 2020

Kraakverse broodjes, beleg is uiterst vers en bijzonder smaakvol! Bezorging altijd op afgesproken tijdstip. Aanrader..!!!!

Michiel de Groot
12 november 2020

Vorige keer prima broodjes gehad. Dit keer de verrassingslunch besteld, maar dit viel flink tegen. Een samengeraapt zooitje van een paar matige broodjes, roze koeken en wafels uit een pakje en een paar partjes appel. Daarnaast was het bijna een uur te laat, hierover zijn we 2 keer gebeld met een verschillende reden waarom het later kwam. Sinaasappelsap was ook op, maar hierover werden we ook gebeld. Dit alles voor 30 euro, flinke tegenvaller. Jammer dat de ervaring van de eerste keer geen goed vervolg kreeg

Inge
27 oktober 2020

Heerlijk gegeten!

Ferdinand
20 oktober 2020

Netjes op tijd klaar toen ik kwam afhalen. En ook lekker

Jos
30 september 2020

Uitstekende broodjes en altijd op het gewenste tijdstip bezorgd.

Laura
23 augustus 2020
Chris
8 augustus 2020
sijbring
7 augustus 2020

snelle service, overheerlijke broodjes, verrassend lekker!

Booiman
29 juli 2020

De broodjes waren op tijd bezorgt en smaakten voortreffelijk. Tot een volgende keer!

Booiman
29 juli 2020

De broodjes waren op tijd bezorgt en smaakten voortreffelijk. Tot een volgende keer!

Alex
18 juni 2020

Eten was zeer goed. De bezorging was een half uur te laat waardoor we snel moesten eten ivm verdere afspraken.

Gino
9 juni 2020

Top zoals altijd

Maurice
2 april 2020

Zoals altijd heerlijk gegeten! Top broodjes en snelheid van de bezorging is altijd goed! Panini pittige tonijn is een aanrader!

AMC
27 maart 2020

Met een aantal collega's op een vrijdag voor de lunch broodjes besteld. Iedereen heeft gesmult. Erg tevreden.

Anoniem
20 maart 2020
Robert
15 januari 2020

heerlijke baguette beenham+++++

Robert
14 januari 2020

heerlijk