Reviews from Croissanterie Chez Nous Groningen

Recent reviews

4.0
Agnes
6 May 2022

Heerlijk gegeten! Bedankt

A van Dijk
29 April 2022

Nadat de bestelling was geplaatst werden we direct gebeld dat de ingredienten van 3 broodjes uitverkocht waren(voor de zoveelste keer) ook een ander warm product was uitverkocht. Vervolgens kwam de bestelling 3 kwartier te laat, waardoor het warme broodje koud was. 1 broodje ontbrak, en het contant geld wat we terug zouden krijgen ivm goedkoper vervangend product was niet aanwezig. Na gebeld te hebben bleek het gekozen broodje ook niet meer leverbaar, ook geen vervangend product want ze gingen bijna sluiten, het geld (ruim 7 euro) wat teveel was betaald zou binnen enkele dagen terug gestort worden, maar een bevestiging hiervan kon niet gestuurd worden. De verbinding werd vervolgens verbroken met de mededeling dat ze meer te doen hadden en verder moesten. Slechte service, slecht kwaliteit en zeer onvriendelijk personeel.

Pieter Wind
28 April 2022

Bestelling bestond uit 3 broodjes en een smoothie. Eerst komt de bezorger met een broodje en een smoothie die volledig is uitgelopen in de tas. Bezorger gaat terug voor een nieuwe smoothie en de broodjes en komt alleen terug met de broodjes. Vervolgens weer terug voor de smoothie maar deze is nooit meer gekomen. Erg spijtig.

sikkema
7 April 2022

Goede prijs-kwaliteitsverhouding, ruime keuze. Aanrader

Carlijn
16 January 2022
Tak
1 January 2021
Angela
27 December 2021

Broodjes klopten niet met de omschrijving. Zaten andere ingredienten en ontbraken.

Ionut Mititelu
2 November 2021

The sandwiches were delicious but we kindly asked you to write the names of the sandwiches on the package... it took us a while to figure out to whom belongs each sandwich.

Dries
18 October 2021

Gewoon al jarenlang de beste broodjes in Stad. Goed om te zien dat ze zelfs pandemie bestendig zijn!

Margriet
17 October 2021

Zoals altijd, heerlijke broodjes!! Kwaliteit, snelle service, gewoon doen krijg je geen spijt van!

Fadhl
11 October 2021

Eten was lekker

steven
6 October 2021

Goed, lekker, vers, op tijd geleverd. Top

Andre de Vries
10 September 2021

Bestelling geplaatst voor levering om 12:00 uur. Om 12:20 meer eens gebeld waar bestelling blijft, ze gaan nu weg.... om 12:50 uur maar weer gebeld en zou worden teruggebeld. Bestelling inmiddels ontvangen maar telefoontje wacht ik nog steeds op... Jammer, zijn we niet gewend van jullie...

Peter
26 August 2021

Broodje leg er precies op afgesproken tijd. Goed vers.

Peter Posma
13 August 2021

Super lekker, veel keuze, en heel vriendelijke werknemers

Maaike
15 July 2021

Heerlijke goed belegde broodjes, geweldige worteltaart en een lekkere smoothie. Erg vriendelijke bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar.

A van Dijk
4 July 2021
Kuipers
28 June 2021

Lunch is altijd goed van Chez Nous, dik tevreden.

Leo
26 June 2021

Prima prijs/kwaliteit verhouding

As
18 June 2021
Bakker
5 June 2021

Een goed gevulde verrassingsdoos met allemaal lekker dingen. Meer dan genoeg voor 2 personen.

Jelle
4 June 2021

Bezorging was 3 kwartier te vroeg. 12 uur aangegeven omdat we dan pauze hebben. Tegen die tijd was mijn broodje warme beenham koud. Daarnaast niet bezorgd op de aangegeven locatie, welliswaar hetzelfde pand, maar dan aan de achterzijde. Aangezien wij niet of nauwelijks van onze plek kunnen, wilden we hier graag bezorgd hebben.

Jet
4 June 2021

Het was overduidelijk veel te druk vanmiddag. We hadden vanochtend online besteld om om 12.30 uur vier broodjes op te halen. Pas om 12.55 uur waren de broodjes klaar. Echter wel goed opgelost met extra lekkers (koeken). En de broodjes zijn zoals altijd overheerlijk! Volgende keer bij grote drukte Ć³f meer mankracht of het weigeren van orders om je al betaalde klanten tevreden te houden.

Jack
10 April 2021
H.Dekker
7 April 2021

Ruim voldoende voor 2 personen, mooi verzorgde lunch!

Linda
30 March 2021

Heerlijke broodjes. Goed verzorgd!

Thomas
28 March 2021
Marco
19 March 2021

Both service and food of mediocre quality

Fre veenstra
17 March 2021

Het was lekker, op tijd bezorgd en een leuke verrassing!

Jesse
12 March 2021

Bezorging kwam eerder dan de aangegeven tijd. Maar er was wel netjes een e-mail verstuurd dat de bezorger onderweg was ca. 15min van te voren. Er was veel enthousiasme over het broodje filet americain maar het broodje en de panini met mozzarella waren vrij vlak van smaak. De mozzarella proeft erg goedkoop. Croissantje Nuttella banaan viel goed in de smaak.

Johanna
25 February 2021

wij bestellen wel 1 of 2 keer per week een lunch voor de zaak, heerlijk en altijd goed!

G. Weiss
23 February 2021

De broodjes zijn lekker, mag wel meer kip op het broodje kippeling. Snelle bezorging. Kan het iedereen aanbevelen

Maik
15 February 2021

Het verrassingsontbijt besteld terwijl deze eigenlijk niet die dag beschikbaar was. Er werd een uitzondering gemaakt. De bezorging was erg snel en het verrassingsontbijt overtrof de verwachtingen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jesse
5 February 2021

De bezorger was iets te laat, maar de broodjes, 2x de burger en 1x de Hummus/Pesto waarderen we als een 8+.

Marlon
2 February 2021

Altijd heerlijke broodjes, en vriendelijke bezorger

Lenneke
31 January 2021

Altijd goed, snel en lekker!

Jelle
28 January 2021

Duur maar wel lekker

Karin
27 January 2021

Heerlijke gorgonzola-broodjes genoten wederom!

Miranda
22 January 2021

Normaal gesproken erg tevreden over de broodjes. Deze keer kwam de bestelling bijna een uur later en de broodjes waren koud en zompig. Erg jammer.

Jantien
21 January 2021

Panini mozzarella was een prima broodje, maar de komkommer en rucola vind ik persoonlijk niet thuis horen bij een warm broodje

Os
21 January 2021

Altijd heerlijke broodjes.

Gerben
20 January 2021

Zoals al mijn eerdere ervaringen met Chez Nous de afgelopen weken, waren de broodjes ook vandaag weer top! Met recht mijn favoriete broodjeshuis

Diana den Boer
4 January 2021

Lunch/ontbijt box laten bezorgen bij onze jarige dochter. Zag er allemaal heerlijk uit!! Alleen een beetje jammer dat jullie de bon erbij laten zitten.. ...terwijl het er toch duidelijk bij stond!

Yanick
3 January 2020

Tot op heden altijd bijzondere snelle, correcte en vriendelijke levering. Kwalitatief en verse producten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

lyan
30 December 2020

erg lekker, grote keuze, netjes verpakt. Misschien bij grotere bestelling even erop schrijven wat het is (corona-proof) . Er mag wel iets meer hummus op het broodje.

Stefan
5 December 2020

Altijd goeie kwaliteit voor de beste prijs!

Dries
3 December 2020

Ook in Coronatijd de beste broodjes van Grunn!

Menno
2 December 2020

Supergoeie broodjes. Wij laten ze vaak bezorgen.

gerard
30 November 2020
Jos
13 November 2020

Kraakverse broodjes, beleg is uiterst vers en bijzonder smaakvol! Bezorging altijd op afgesproken tijdstip. Aanrader..!!!!

Michiel de Groot
12 November 2020

Vorige keer prima broodjes gehad. Dit keer de verrassingslunch besteld, maar dit viel flink tegen. Een samengeraapt zooitje van een paar matige broodjes, roze koeken en wafels uit een pakje en een paar partjes appel. Daarnaast was het bijna een uur te laat, hierover zijn we 2 keer gebeld met een verschillende reden waarom het later kwam. Sinaasappelsap was ook op, maar hierover werden we ook gebeld. Dit alles voor 30 euro, flinke tegenvaller. Jammer dat de ervaring van de eerste keer geen goed vervolg kreeg

Inge
27 October 2020

Heerlijk gegeten!

Ferdinand
20 October 2020

Netjes op tijd klaar toen ik kwam afhalen. En ook lekker

Jos
30 September 2020

Uitstekende broodjes en altijd op het gewenste tijdstip bezorgd.

Laura
23 August 2020
Chris
8 August 2020
sijbring
7 August 2020

snelle service, overheerlijke broodjes, verrassend lekker!

Booiman
29 July 2020

De broodjes waren op tijd bezorgt en smaakten voortreffelijk. Tot een volgende keer!

Booiman
29 July 2020

De broodjes waren op tijd bezorgt en smaakten voortreffelijk. Tot een volgende keer!

Alex
18 June 2020

Eten was zeer goed. De bezorging was een half uur te laat waardoor we snel moesten eten ivm verdere afspraken.

Gino
9 June 2020

Top zoals altijd

Maurice
2 April 2020

Zoals altijd heerlijk gegeten! Top broodjes en snelheid van de bezorging is altijd goed! Panini pittige tonijn is een aanrader!

AMC
27 March 2020

Met een aantal collega's op een vrijdag voor de lunch broodjes besteld. Iedereen heeft gesmult. Erg tevreden.

Anoniem
20 March 2020
Robert
15 January 2020

heerlijke baguette beenham+++++

Robert
14 January 2020

heerlijk